MEUBELATELIER KONINGSTRAAT 5


In mei 2012 ben ik begonnen met Meubelatelier Koningstraat 5. Een grote onbekende stap als je bedenkt dat mijn achtergrond qua opleidingen Cios en Vrijetijdsmanagement zijn. Maar het avontuur lonkte. Met niet meer dan een gezonde dosis ondernemingsgeest en passie voor oude geleefde spullen ben ik aan de slag gegaan.


In 2014 opende ik een tweede locatie aan de Ginnekenweg 77 in Breda: Meubelatelier Koningstraat 5 De Winkel was geboren. Een winkel met oude industriële en vintage  woonitems in de chicste winkelstraat van Breda was toendertijd een noviteit. Wat een heerlijke tijd was dat!


Sinds 2018 zijn alle bedrijfsactiviteiten weer ondergebracht onder één dak in ons Pakhuis aan de Koningstraat 5. In 2019 hebben we de beganegrond (atelierruimte) helemaal verbouwd met als resultaat een prachtige open ruimte waarbij de oude muur met bogen direct zichtbaar is bij binnenkomst. En tot slot ben ik vanaf 2023 naast ons meubelatelier Klusbedrijf Koningstraat 5 begonnen.

Wil je meer info of de spullen in het echt zien? Wees dan welkom tijdens openingstijden of maak vrijblijvend een afspraak.


We zien je graag snel, groetjes JonasMeubelatelier Koningstraat 5

Koningstraat 5, Breda

Vr & Za 11.00-17.00

06-28254492

info@koningstraat5.nl

Onze diensten:


#inkoop

#Iverkoop

#verhuur

#consignatie

#zoekopdrachten

#meubelrenovatie

#maatwerk meubels

#try before you buy

Onze producten:


#tafels

#stoelen

#kasten

#lampen

#accessoires

Onze stijlen:


#industrieel

#vintage

#design

#brocante